B O N U S Y: ZDARMA doprava od 1.500,- Kč. Sleva 5 % při nákupu od 3.000,- Kč neakčních produktů. Pro registrované navíc sleva 8 % při nákupu od 5.000,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Garance nejnižší ceny

    Najdete-li v českém e-shopu levnější kotoučky stejného výrobce, pošlete odkaz. Prověříme a bude-li to tak, dodáme vám kotoučky ještě levněji.  My jsme nic takového nenašli. Pokud by se Vám to ale přesto povedlo, je pak třeba počítat s tím, že dopravné v tomto případě budeme účtovat stejně jako daná konkurence.

      Není nutno objednávat stovky kusů pro nejlepší cenu. My Vám ji poskytneme už od 10-ti kusů kotoučků. Ve variantě "Množství" použijte variantu "X ks ve fólii", nebo "X ks v kartonu". Ceny pro tyto varianty = cena za 1ks kotoučku x počet kusů ve fólii, cena za 1 ks kotoučku x počet kusů v kartonu, v kterém jsou rovněž kotoučky baleny ve fólii. Balení ve fólii netrháme a z tohoto důvodu neprodáváme 1 ks. U této varianty uvedené pro jasné uvedení ceny za 1 ks je dané množství v kartonu a toto množství nelze měnit. Pokud chcete ušetřit za dopravu, pak volte položku produktu Množství: xx kusů DOPRAVA A DOBÍRKA ZDARMA. Spočítali jsme minimální odběr s ohledem na balení tak aby jste objednali nejmenší počet daného sortimentu tak, aby cena objednávky už odpovídala ceně pro dopravu a dobírku zdarma. Pokud zadáte menší množství, bude pak oznámeno, za kolik je nutno ještě dokoupit třeba i jiný sortiment, aby byla doprava a dobírka zdarma a je vše zdarma při nákupu od 1.500,- Kč bez DPH.