B O N U S Y: ZDARMA doprava od 1.500,- Kč. Sleva 5 % při nákupu od 3.000,- Kč neakčních produktů. Pro registrované navíc sleva 8 % při nákupu od 5.000,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Popis dodávaných kotoučků

FVpruclogoFV     FVpohvr

Dodávané kotoučky jsou německého výrobce Franz Veit GmbH sídlícího v Hirschaidu.

Termo kotoučky:

Použitý materiál: AG Koehler KT48F20 pro kotoučky s gramáží 48g/m², nebo AG Koehler KT55F20 pro kotoučky s gramáží 55 g/m². Pro běžné využití v pokladnách, pokladních tiskárnách a platebních terminálech se používakí kotoučky buď se standartní gramáží 55g/m², nebo s nižší gramáží 48g/m². Nižší gramáž je ekonomicky výhodnější, protože je levnější. Zvláštností je, že se používá stejné typové označení jako pro standartní gramáž. Průměr kotoučku je ale ve skutečnosti mnohem menší oproti označení. Je to dáno tím, že je papír tenčí a v návinu se to takto projeví. Důležité ale je, že je zachována metráž, tedy počet metrů papíru navinutého v kotoučku a tak vytisknete stejný počet účtenek. Například označení kotoučku 80/80/12 80 m by správně mělo znamenat: šířka 80 mm / průměr kotoučku 80 mm / průměr dutinky 12 mm, návin 80 metrů. Kotouček s gramáží 48g/m² má ale skutečný průměr jen 72 mm. Je v něm ale také navinuto 80 metrů papíru. Nabízíme samozřejmě možnost dodávky jak s nižší gramáži, tak i s vyšší například do parkovacích automatů. Dodáváme kotoučky s označením BPA free. Jsou kotoučky, kde se při výrobě nepoužil Bisphenol A a splňujeme tak nařízení Evropské komise 2016/2235. V nabídce máme i kotoučky PHENOL free, kde při výrobě nebyl použitý Bysphenol A a SPro termo kotoučky při dodržení skladovacích zásad je garantovaná čitelnost záznamů minimálně 7 let. Na zakázku lze dodat s garantovanou čitelností 10, 12, 15 nebo 25 let, případně i celoplošně barvený termopapír, barvy – růžová, žlutá, modrá, zelená.

Poslední novinkou jsou BIO termo kotoučky BLUE4EST®, zcela bez chemikálií a schválené pro přímý styk s potravinami. Tyto termo kotoučky mají garantovanou čitelnost záznamu 35 let.

Papírové kotoučky & papírové kotoučky s kopií (NCR):

Papírové kotoučky s bělostí 80% ISO s nízkou prašností zaručující dlouhou životnost jehličkových a číselných tiskáren. U kotoučků s kopií je použit papír od respektovaného německého výrobce a je často doporučován od výrobců tiskáren. Objednat lze všechny běžně používané typy kotoučků s bílou i žlutou kopií.

Balení:

Kotoučky jsou baleny v ochrané fólii po 4 ks, 5 ks, nebo po 10 ks podle velikosti kotoučků a následně v kartonových krabicích na míru, tak aby byly doručeny vždy v perfektním stavu jak koncovým zákazníkům, tak i pokud jsou dodávány k dalšímu prodeji.

Potisk kotoučků:

Díky moderní technologii flexografického i offsetového tisku vám můžeme zajistit potisk kotoučků všech typů. Můžete jej využít pro tisk plnobarevných (CMYK) reklamních kampaní, pro firemní loga, reklamní sdělení, tisk podmínek pro práci s termopapírem, nebo tisk číselné řady (vstupenky, parkovací lístky, sázkové tikety...) Realizace již při odběru od 10-ti krabic a dodací lhůta zpravidla do 14 dnů od schválení grafického návrhu. Objednat ihned lze kotoučky s šířkou 80 mm s potiskem zadní strany (podmínky pro zacházení s termopapírem)

Pokud jste zde požadovaný rozměr nenalezli, neváhejte nás kontaktovat. Zajistíme Vám kotoučky požadovaného množství potřebných rozměrů.

Pro stálé odběratele je možnost slev a individuálních cen.

Pro velkoodběratele nabízíme lukrativní ceny s dopravou na paletách zdarma.