B O N U S Y: ZDARMA doprava od 1.500,- Kč. Sleva 5 % při nákupu od 3.000,- Kč neakčních produktů. Pro registrované navíc sleva 8 % při nákupu od 5.000,- Kč. Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Značení termo kotoučků

V našem obchodě uvádíme už nové značení, v kterém se udává šířka kotoučku a počet navinutých metrů papíru. Pak například údaj 57/18 znamená, že se jedná o kotouček šířky 57 mm a je v něm navinuto 18 metrů papíru

i standartní značení kotoučků v závorce v mm viz obrázky níže, tedy 1 / 2 / 3:

siko          prko          prdu

Pro kotouček 57/18 je v závorce uvedeno 57/40/12. Kotouček je tedy 57 mm široký, jeho průměr je 40 mm a průměr dutinky je 12 mm. Samozřejmá je určitá tolerance důležitá pro bezproblémový tisk, aby se papír "nezadrhával" v tiskárně. Skutečný průměr kotoučku je dnes menší pro změnu standartní gramáže.

Dřívějším standartem byly kotoučky s gramáží 55g/m². Dnes se už tato gramáž nepoužívá a standartem je gramáž termo papíru 48g/m². Standartní značení kotoučků zústalo ale stejné i když u kotoučků s gramáží 48g/m² je skutečný průměr menší (tenčí papír). Ten uvádíme v parametru PRŮMĚR KOTOUČKU v závorce (XXmm pro 48g/m²) a v nákresech kotoučků. Důležité je, že je v kotoučku navinutý stejný počet metrů papíru = vytisknete stejný počet účtenek jako s dřívějším standartem. Proto se nyní používá i nové značení, které udává šířku kotoučku a počet metrů papíru v něm navinutý. Prodej kotoučků s gramáží 55g/m² byl ukončen, ale na zakátku je můžeme dodávat, tak jako kotoučky s ještě vyšší gramáží, třeba pro parkovací automaty.

  Není nutno objednávat stovky kusů pro nejlepší cenu. My Vám ji poskytneme už od 10-ti kusů kotoučků.

Nejvýhodnější termo kotoučky pro všechna vaše zařízení vybavena termo tiskárnou, jako jsou pokladny, pokladní tiskárny, pokladní váhy, platební terminály, laboratorní a jiné přístroje, parkovací automaty atd. Pokud si nejste jistí, potřebujete poradit, nebo zde svůj potřebný rozměr termo kotoučku nenaleznete, napište nám a my vám rádi poradíme, nebo zajistíme požadovaný rozměr kotoučků u výrobce.